De groene kruiden in den hof beginnen zich te manifesteren. Heerlijk! Daar maak ik dus dankbaar gebruik van om het een en ander af te smaken. In de hoofdrol deze week: rozemarijn, bonenkruid, bieslook en lavas.

Donderdag Groentedag * 25 april

  • preisoep met bonenkruid | 6€ per liter

  • ovenpatatjes met rozemarijn, geroosterde wortelen, bloemkool en linzen, geserveerd met een salade van spitskool, koolrabi, limoen, groene kruiden en griekse yoghurt | 11€ per persoon

  • chocoladebrownies met dadel | 2€ per stuk

  • verse notenburgers | 2.4€ per stuk van +/- 90gr

  • pickles van het huis, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 360gr

  • huisgeroosterde granola vol noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, veenbessen, dadels, rozijnen, hazelnoten, pecannoten, walnoten, cashewnoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: mosterd. Allergenen hoofdgerecht: lactose. Allergenen brownies: ei, gluten, lactose. Allergenen burgers: noten, sesam, ei. Allergenen pickles: selder, mosterd. Allergenen granola: noten, sesam, gluten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u.

Tot dan!

Liesbeth

Comment