Mei is voorbij de helft. Dat betekent dus dat er al heel wat lentefeesten, communies, verjaardagsfeesten en gezellige lunches en bbq’s zijn gepasseerd bij jullie. En bijgevolg ook kilo’s groenten, massa’s verse kruiden, noten, pitten en ander lekkers bij mij op de snijplank zijn beland.

Aanstaande donderdag sla ik even de Donderdag Groentedag over. De week erna is het hemelvaartweekend en ben ik druk in de weer met een nieuwe lading communiefeesten.

Kortom, ik zie jullie heel graag op 6 juni terug met jullie schoonste en/of meest praktische pottekes en schalen voor een verse lading Donderdag Groentedag!

Wil je graag zelf aan de slag met zomergroenten? Ik heb nog een plaatsje vrij voor de workshop op 15 juni. Schrijf je snel in.

Tot 6 juni. Of ervoor op een van jullie feesten!

Liesbeth

Comment