Zomer, dat wil zeggen paprika’s roosteren en marineren. Rood, geel of allebei. Zoals deze week, om de tomatensaus voor de lasagne mee kleur en smaak te geven.

Ook voor de soep gaan de groenten eerst de oven in. Wat dacht je van geroosterde bloemkoolsoep met curry?

Donderdag Groentedag * 13 juni

  • geroosterde bloemkoolsoep met curry | 6€ per liter

  • lasagne met tomatensaus, wortel, geroosterde paprika, courgette, koolrabi, selder, spinazie, ricotta en pecorino | 11€ per stuk

  • pickles van het huis, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 360gr

  • verse notenburgers, gluten- en lactosevrij | 2.4€ per stuk

  • huisgeroosterde luxegranola met veel noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, veenbessen, rozijnen, dadels, cashewnoten, hazelnoten, walnoten, pecannoten) | 6.25€ per 250gr of 7€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: mosterd. Allergenen lasagne: gluten, lactose, ei, selder. Allergenen pickles: selder, mosterd. Allergenen notenburgers: ei, noten, sesam. Allergenen granola: noten, sesam, gluten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u, afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u. Neem potjes mee!

Tot donderdag,

Liesbeth

Comment