“Voor een groot deel bestaat koken kennelijk uit vertroetelen, wassen, schoonmaken, in het oog houden, opgooien, omdraaien en tot bedaren brengen: vereisten die ik associeer met kleine kinderen.” (uit Een klein leven - Hanya Yanagihara)

Schoon gezegd. Ook ik vertroetel mijn groenten graag. En vind het heerlijk als jullie er van genieten.

Aankomende week ben ik volop in de weer met artiestencatering. Er is dus uitzonderlijk geen Donderdag Groentedag dan. 27 juni kan je wel afhalen op donderdag. Meteen ook het moment om voorraden in te slaan want tijdens de vakantiemaanden neemt Donderdag Groentedag even pauze. Ik blijf zelf wel koken op maat dus aarzel niet om me te contacteren voor etentjes allerhande. Vanaf de laatste week van augustus ben je op donderdag weer van harte welkom met potjes en schalen.

Heel graag tot volgende week!

Liesbeth

Comment