Trizee Privee wordt deze week 5 jaar. Hoera! Dat is dus al een handvol. Handen die al heel hard hebben gewerkt om te staan waar ik nu sta. Dankjulliewel allemaal om te proeven en blijven proeven van alles wat ik op tafel zet!

Zo in het midden van de zomer hou ik de nieuwtjes van het moment kort en krachtig! De kookworkshops voor het najaar zijn gepland! Inschrijven kan dus ook vanaf nu. Alle info via de website.

En ik heb ondertussen ook nieuwe pickles en potjes confituur met rabarber, citroenmelisse en rozemarijn uit de tuin in de kast staan. Geef een seintje als je graag passeert voor een nieuwe voorraad.

Van 3 tot 14 augustus neem ik vakantie. Voor etentjes allerhande kan je me steeds contacteren. De wekelijkse afhaal op Donderdag Groentedag start terug op 29 augustus. Maak er nog een fijne zomer van!

Liesbeth

Comment