Hier zijn we weer! En we vliegen er meteen in. Een frisse gazpacho, tajine boordevol groenten, verse notenburgers, huisgeroosterde luxegranola en ook de pickles zijn terug in voorraad. Ik heb deze zomer ook wat nieuwe smaakbokaaltjes gemaakt. Zo kan je pittige rabarberchutney bestellen, lekker op een stuk geroosterd brood met geitenkaas of kip. En er is zoete chutney van gele courgette, een verrassende smaakmaker bij de bbq of je eigen burger.

Tot slot maak ik ook frisse wortel-fetadip voor op de boterham. Over dips gesproken, in september geef ik 2 workshops soep en huisgemaakt broodbeleg, tapenades en dips. Alle info vind je op de website. Inschrijven kan door me te mailen. De plaatsen zijn beperkt dus wacht niet te lang. In oktober en november kan je de workshop herfst- en wintergroenten volgen. Ook interessant voor diegenen die hem vorig jaar reeds volgden want het wordt een nieuwe versie dus andere gerechten en ideeën.

Voila, Donderdag Groentedag is weer vertrokken voor een nieuw seizoen!

Donderdag Groentedag * 29 september

  • gazpacho van komkommer, appel, yoghurt & limoen | 3€ pp

  • wortel-fetadip | 5€ per 200gr

  • tajine met patatjes, gele courgette, venkel, spitskool, wortel, citroen, kappers en cashewnoten | 12€ pp

  • verse notenburgers (gluten- en lactosevrij) | 2.4€ per stuk

  • huisgeroosterde luxegranola met veel noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, veenbessen, rozijnen, dadels, geraspte kokos, cashewnoten, pecannoten, hazelnoten) | 6.5€ per 250gr of 7.25€ voor de glutenvrije versie

  • pickles van het huis, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 375gr

  • pittige rabarberchutney | 8€ voor een potje van 385gr

  • zoete chutney van gele courgette | 8€ voor een potje van 420gr

(Allergenen soep: lactose. Allergenen wortel-fetadip: lactose (geiten- en schapenmelk). Allergenen tajine: noten. Allergenen notenburgers: noten, sesam, ei. Allergenen granola: noten, sesam, gluten. Allergenen pickles: selder, mosterd. Allergenen gele courgettechutney: mosterd.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u door een mail te sturen naar liesbeth@trizeeprivee.be, afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u. Breng potjes mee om alles naar huis te nemen!

Comment