De nazomer zit vol kleur en dat zal je geweten hebben! Deze week rooster ik bietjes in de oven en maak ik er een salade met druiven mee. Recht uit de serre van mijn ouders. Daar komen nog huisgemaakte notenburgerkes bij en een rijkelijke quinoasalade! En voor diegenen voor wie dat belangrijk is, de volledige dagschotel is gluten- en lactosevrij.

Verder ook soep & artisjok-cashewtapenade met bieslook voor op de boterham of bij het aperitief. Ben je trouwens geïnteresseerd om zelf smaakvolle soepen te leren maken en dips & tapenades voor op de boterham dan kan je je nog inschrijven voor de kookworkshops op 28 of 29 september. Ik deel graag al mijn tips en truukskes waarna we samen aan het koken slaan. De focus ligt vooral op afsmaken en combineren. We proeven dus regelmatig samen om het effect van zoute en zure smaakmakers en verse kruiden te leren kennen. En nadien schuiven we aan aan tafel voor een gezellige huisgemaakte lunch! Tijd en zin om mee te komen koken? Niet twijfelen, gewoon doen! Alle info via de website. Inschrijven vooraf is noodzakelijk!

Donderdag Groentedag * 19 september

  • fijne groentesoep | 7€ per liter

  • salade van geroosterde biet met druiven, rijkelijk gevulde quinoasalade en huisgemaakte notenburgerkes | 12€ per persoon

  • artisjok-cashewtapenade | 4.5€ per 200gr

  • verse notenburgers, gluten- en lactosevrij | 2.4€ per stuk van 90gr

  • versgebakken wafeltjes | 5.5€ per 250gr

  • huisgemaakte pickles, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 375gr

  • pittige rabarberchutney | 8€ voor een potje van 385gr

  • zoete chutney van gele courgette | 8€ voor een potje van 420gr

  • huisgeroosterde luxegranola met veel noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, veenbessen, rozijnen, dadels, geraspte kokos, cashewnoten, pecannoten, hazelnoten) | 6.5€ per 250gr of 7.25€ voor de glutenvrije versie

(Allergenen soep: selder. Allergenen hoofdgerecht: selder, ei, sesam, noten, aardnoten). Allergenen artisjok-cashewtapenade: noten. Allergenen notenburgers: ei, sesam, noten, aardnoten). Allergenen wafeltjes: ei, gluten, lactose. Allergenen pickles: mosterd, selder. Allergenen gele courgettechuteny: mosterd. Allergenen granola: noten, sesam, gluten.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u door te mailen naar liesbeth@trizeeprivee.be, afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u. Breng potjes mee om alles mee naar huis te nemen.

Tot donderdag!

Liesbeth

Comment