Zullen we eens een hartige plaattaart op het menu zetten? Feestelijk, vrolijk en fotogeniek. Zoals ook blijkt uit de heerlijke foto’s die mijn huisfotografe Ineke op een zalige lentedag kwam nemen. Verder nog een heerlijk rijtje lekkers om te bestellen.

Zin om zelf ook met nieuwe ideeën aan de slag te gaan in de keuken? De kookworkshops voor dit najaar kunnen rekenen op heel wat enthousiasme. Reserveer dus op tijd je plaatsje want er zijn al een paar data (bijna) volzet.

Tot dan kan je je eten gewoon afhalen hier natuurlijk!

Donderdag Groentedag * 5 september

  • tomatensoep met bieslook en lavas | 7€ per liter

  • frisse plaattaart met philadelphia met groene kruiden en geroosterde courgette, geserveerd met een salade van tomaatjes, geroosterde paprika, boontjes, broccoli, geroosterde venkel & olijven | 12€ per persoon

  • hummus met curry en citroen | 4.5€ per 200gr

  • verse notenburgers (gluten- en lactosevrij) | 2.4€ per stuk

  • huisgeroosterde luxegranola met veel noten, pitten en zaden en keuze uit 2 extra ingrediënten (pure chocolade, veenbessen, rozijnen, dadels, geraspte kokos, cashewnoten, pecannoten, hazelnoten) | 6.5€ per 250gr of 7.25€ voor de glutenvrije versie

  • pickles van het huis, boordevol knapperige groenten | 8€ voor een potje van 375gr

  • pittige rabarberchutney | 8€ voor een potje van 385gr

  • zoete chutney van gele courgette | 8€ voor een potje van 420gr

(Allergenen soep: selder. Allergenen plaattaart: gluten, lactose, ei. Allergenen hummus: sesam. Allergenen notenburgers: ei, noten, sesam. Allergenen pickles: selder, mosterd. Allergenen courgettechutney: mosterd.)

Bestellen kan tot dinsdag 20u door een mail te sturen naar liesbeth@trizeeprivee.be, afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u. Breng potjes mee om alles naar huis te nemen!

Comment