Geen zin om te koken? Dan doe ik dat graag voor jou! Ik kook op maat voor alle mogelijke gelegenheden, maar organiseer ook een wekelijkse afhaal met soep, een dagschotel vol groenten en meer lekkers. 

Een overzicht. 

Donderdag Groentedag

Op donderdag kan je bij Trizee Privee terecht voor een gezellige afhaal, ook wel beter bekend als Donderdag Groentedag. Elke week maak ik een originele schotel boordevol groenten. Steeds supervers en volgens het ritme van de seizoenen. Daarnaast kan je ook soep, granola en ander lekkers bestellen.

  • soep * 7€/liter

  • groenteschotel * 12€ per persoon

  • granola * 6.5€/250gr

  • ander lekkers volgens het aanbod

Op zondag of maandag maak ik het menu van de aankomende donderdag bekend. Bestellen doe je door een mail te sturen naar liesbeth@trizeeprivee.be. Dat kan tot dinsdagavond. Afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u in de Wapenstilstandlaan 29. En omdat ik niet van wegwerp hou, neem je je leukste of meest praktische potjes en schalen mee om alles mee naar huis te nemen.

Check deze website, schrijf je in op de nieuwsbrief of volg de facebookpagina van Trizee Privee en blijf zo op de hoogte van het menu van de week.

 Catering op maat

Bij Trizee Privee kan je uiteraard ook terecht voor al je feestelijke gelegenheden, werklunches, recepties, BBQ-salades of doordeweekse verwennerijen. Hiervoor werk ik steeds op maat en volgens het aanbod van de seizoenen. Ik werk dus bewust niet met vaste prijslijsten, maar bekijk graag samen de mogelijkheden volgens de locatie, gelegenheid en budget. Vertel me wat je graag eet en ik doe een voorstel. Het liefst werk ik in buffetstijl omdat het gewoon gezellig is om samen eten te delen. En volgens smaak te combineren. 

Gelukkig laten mijn gerechten zich graag fotograferen. Laat het je alvast de nodige inspiratie en honger opleveren.