Je kan bij Trizee Privee terecht voor Donderdag Groentedag, het feestelijk suggestiebuffet van de maand en catering op maat.

Een overzicht. 

Donderdag Groentedag

Elke donderdag maak ik een verse dagschotel boordevol groenten. Daarnaast is er ook soep, huisgeroosterde granola, verse notenburgers, smaakbokaaltjes en ander lekkers volgens het aanbod.

Check deze website, schrijf je in op de nieuwsbrief of volg de facebookpagina van Trizee Privee en blijf zo op de hoogte van het menu van de week. Bestellen doe je door een mail te sturen naar liesbeth@trizeeprivee.be. Dat kan tot dinsdagavond. Afhalen donderdag tussen 16u30 en 19u in de Wapenstilstandlaan 29 in Berchem. En omdat ik niet van wegwerp hou, neem je je leukste of meest praktische potjes en schalen mee om alles mee naar huis te nemen.

Feestelijk suggestiebuffet van de maand

Elke maand is er een suggestiebuffet van 4 seizoensgerechten om af te halen. Bestellen kan vanaf 8 personen en volgens beschikbaarheid van mijn agenda. Prijs per persoon: 19€. Graag minstens 3 dagen vooraf bestellen.

DSC_7924-14.jpg

feestbuffet 21 okt - 17 nov

* prei en venkel met dragon onder noten-fetacrumble

* rozemarijnpatatjes met gebakken witloof

* stoofpotje van wortel en pastinaak met kikkererwten, peterselie en graanmosterd

* frisse knolseldersalade met granaatappel en yoghurt

Catering op maat

Bij Trizee Privee kan je uiteraard ook terecht voor al je feestelijke gelegenheden, werklunches, recepties, BBQ-salades of doordeweekse verwennerijen. Hiervoor werk ik steeds op maat en volgens het aanbod van de seizoenen. Ik werk bewust niet met vaste gerechten en bijhorende prijzen, maar bekijk graag samen de mogelijkheden volgens locatie, gelegenheid en budget.