persoonlijk en met liefde

Trizee Privee dat ben ik, Liesbeth.

Koken was altijd een uitlaatklep voor me. Maar geen deel van een carrièreplan. Dacht ik.
En teksten schrijven gaat me vlot af. Maar kan je dat dan combineren met een cateringzaak? Natuurlijk!

Soms zeg ik het namelijk met goed gekozen woorden, soms met liefdevol eten. Dat is mijn taal.
Dat is wat ik graag doe en wat jullie nog liever lezen en proeven. Telkens weer.

Maar is dat dan altijd zo geweest? Euh …

Ik studeerde toegepaste economische wetenschappen, ging op erasmus naar Parijs en Kopenhagen en deed er nog een extra jaar internationale betrekkingen aan de KULeuven bij. Na een stage aan de Europese Commissie dook ik het professionele leven in. Eerst in de privé met pers- en crisiscommunicatie, later voor de overheid waar ik de provincie Antwerpen op economisch vlak promootte in het buitenland en projecten uitwerkte om sterke Antwerpse sectoren lokaal te promoten.

En toen wou ik het anders.

Lekker eten klaarmaken was mijn ding. Met zorg en liefde. Ik kookte me via avondonderwijs een koksdiploma bijeen aan de PIVA. En in 2014 waagde ik de grote sprong en ruilde ik mijn goedbetaalde job in voor het kookfornuis. Klaar voor het ondernemerschap. Tijd voor Trizee Privee! Koken. Maar ook schrijven. Op deze website, in mijn nieuwsbrieven en op facebook en instagram. Zodat jullie weten wat ik doe. Maar ook omdat ik dat leuk vind. En omdat jullie me graag lezen, hoor ik regelmatig. Dus verdeel ik sinds 2021 mijn tijd half om half over koken en schrijven.

Ik kies bewust voor een persoonlijke aanpak, zowel in de catering als in de copywriting.

kleurrijke catering

Huisgemaakt en vers eten. Verfrissende combinaties. Geen ingewikkelde toestanden, maar heerlijke gerechten om te delen. Schotels boordevol groenten, gecombineerd met verse kruiden en specerijen. Liefst in buffetvorm want samen delen, eet gewoon het gezelligste. En omdat smaakvol eten gezien mag worden, serveer ik mijn gerechten in mooie handgedraaide keramiek. Kortom, wil je lekker vers eten voor je gasten serveren en mag het eens iets anders zijn? Ja! Dan verwent Trizee Privee je met plezier.

Maar ik inspireer je ook graag om zelf aan de slag te gaan. Tijdens een kookworkshop deel ik al mijn enthousiasme, tips en ervaring om groenten creatief en makkelijk op tafel te toveren.

De laatste tijd verdiep ik me ook in het belang van goed eten voor je mentaal en fysiek welzijn. Ik volgde de jaaropleiding Nutritional Psychology bij de Educatieve Academie. En volgde workshops en cursussen wildplukken en energetische basiskennis. Superinteressant allemaal. Mijn enthousiasme erover sluipt ook meer en meer in mijn catering. En hopelijk later ook in nieuwe workshops. Wordt vervolgd!

zorgzame copywriting

Met zorg en liefde schrijven. Ook dat is dus mijn ding. Niet meer alleen voor Trizee Privee, maar ook voor andere organisaties. Heel graag ook voor jou! Op freelance basis. Met een uurtarief of een pakketprijs. Contacteer me voor de mogelijkheden.

Hoe kan ik jou helpen? Ik luister en werk met plezier een voorstel op maat uit.


Tot kooks of tot schrijfs!
Liesbeth