Vers eten boordevol groenten was nog nooit zo gemakkelijk
Zet je rustig neer en geniet. Ik ga voor jou koken.
Want ja, op tijd en stond verwen ik je met huisgemaakt lekkers om af te halen.
Gerechten met veel kleurrijke groenten, zo veel mogelijk van bij de lokale bioboeren en met liefde en zorg klaargemaakt in de Trizee Privee keuken.
Ik laat het menu afhangen van het aanbod van de lokale biotelers en vul dan aan met andere kwalitatieve ingrediënten.
afhaalmenu
donderdag 27 november | 16u - 18u
Rijkelijke groentesoep boordevol stukjes seizoensgroenten, aardappelen, witte bonen en groene kruiden.
(bevat selder)
Luxueuze lasagne met 2 smeuïge lagen geroosterde pompoen, knolselder, pastinaak en venkel en daartussen een groene laag met prei, snijbiet, spinazie, champignons, ricotta en philadelphia.
(bevat selder, gluten, ei, lactose, mosterd)
soep | 9.75 € per liter
lasagne | € 18 per persoon
bestel nu
Bestel voor dinsdag 16u door een mail te sturen naar liesbeth@trizeeprivee.be met je bestelling.
Ik bevestig altijd. Niets ontvangen? Check zeker ook je spam of contacteer me telefonisch.
haal af op donderdag
Je kan je bestelling donderdag ophalen tussen 16u en 18u. Enkel nog even opwarmen thuis en je kan aan tafel!
Ik probeer de afvalberg beperkt te houden. Neem dus potjes mee als je komt afhalen. Alvast bedankt!
Betalen kan vooraf per overschrijving op het rekeningnummer van Trizee Privee: BE89 6528 3753 7185 (ING Bank) of ter plekke via payconiq. Liever cash? Dat kan, graag gepast.
Wil je graag een factuur? Bezorg me je facturatiegegevens en dan ontvang je die in je mailbox.
Volgende afhaal: donderdag 11 december | 16u - 18u