Een verjaardagsfeestje met net iets te veel gasten om zelf te koken, overleggen onder collega’s bij het buffet, een verwarmende stoofpot tijdens repetities, hapjes om in stijl te borrelen, salades afhalen voor bij de BBQ of gewoon geen zin om zelf te koken als je bezoek verwacht? Dan is er Trizee Privee. Ik kook met plezier voor je!  

In 2014 besloot ik de bureaustoel in te ruilen voor het fornuis. Niet onvoorbereid, nee. Ik schoolde me in de jaren voordien via avondonderwijs immers bij tot kok. En nu maak ik dus schotels en stoofpotten om te delen, boordevol groenten en verse kruiden. Aangevuld met noten, kaas, vlees of vis volgens smaak. Vaak met toetsen uit de mediterraanse keuken en het Midden Oosten. Steeds op het ritme van de seizoenen.

Ik maak graag een voorstel op basis van wat je lekker vindt en welk concept daar het beste bij past. Tot in de keuken of aan tafel!  Liesbeth