(instagram post van 18 maart 2022)

Vorige week logeerde ik 2 nachtjes op het strand in Groede. Nog een heerlijk verjaardagscadeau voor mijn 40e vorig jaar. Ideaal om zacht wakker te worden uit mijn winterslaap.

En ja, ik mag zeggen dat ik de winter dit jaar ook echt tof vond. Januariblues blijken een pak makkelijker te verteren als je in winterslaap bent. Februari draaide behoorlijk druk uit met studeren en lezen over volwaardige voeding, nutritional psychology - het belang van eten op mentaal welzijn - en een examen over de energetische waarde van eten. Allemaal superinteressant. Daar ga ik in de toekomst zeker verder mee. In de vorm van workshops en wie weet wat nog allemaal.

Ik heb ook wat copywriting gedaan. Dat aanbod ga ik verder uitwerken en in de markt zetten. Moest je daar nu al in geïnteresseerd zijn, aarzel niet om me te contacteren.

Tussendoor zat ik ook al wel eens in de Ardennen of aan zee. Of gewoon in de zetel. Of op de dansvloer. Op café of restaurant met vrienden. Ik wandelde toertjes in t park. En kruip tegenwoordig zowaar rechtstreeks uit mijn bed op de yogamat.

Enfin, het hoeft geen betoog dat een winterslaap warm aanbevolen is. En nu vraag ik me af of dat even weldoend is als een frisse lentedut, een gezapige zomerroes of een warme herfstdroom. Wie weet komt dat er ooit ook nog wel eens van.

En zo werd het dus zachtjesaan half maart. En gaat de lente weer officieel van start.

Comment